top of page

MASSAGER

ABHYANGA 

Är en fantastiskt skön hel kropps massage som görs med varm mognad sesam olja som lättare penetrerar genom cellväggen och löser upp slagg. Långsamma repetitiva och svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och själ. Renar också kroppen mot orenheter och gifter och får doshorna (vata, pitta, kapha) i balans. Möjlighet finns till att förstärka oljan med eteriska oljor, specifikt utvalt för dig.

 

-Förbättrar funktion i leder och muskler

-Förbättrar blod och lymfsystemet

-Lösgör slagg

-Minskar trötthet

-Förbättrar sömnen

Pris: 80 min 1000 kr

SHIRODARA

En djup kraftfull behandling som balanserar hormonsystemet (hypofysen, tallkottkörteln, sköldkörteln) och därmed motverkar mental stress, utmattning, trötthet, oro, obalans, huvudvärk, sömnproblem och pms. En varm ström av olja rinner ner över pannan och håret, är som en djup skön meditation.

Pris: 60 min 950 kr

GARSHAN

När kroppen känns tung, trög och när matsmältningen är i obalans passar en GARSHAN perfekt. Hela kroppen masseras med silkes vantar och avslutas med en Abhyanga oljemassage. Renar lymfan och ökar förbränningen i fettvävnaderna. Väcker din inre eld.

Pris: 90 min 1150 kr

SHIRO ABHYANGA

Ayurvedisk huvud- och ansiktsmassage. Skön och avslappnande behandling. Huvudmassagen utförs på sittande klient och ansiktsmassagen utförs på liggande klient på massagebänk med olja. Massagen renar och återhämtar huden samt lugnar ner nervsystemet. Bra vid stress, huvudvärk, spänningar i huvudet, nacke och ansikte. 

Pris: 60 min 850 kr

Tänk på att ha kläder på dig som kan tåla en och annan olje droppe.

Ta med en mössa eller sjal att ha på huvudet när du åker hem.

Vila och återhämtning efter en begandling rekommenderas.

IMG_3817.jpg
bottom of page